Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin

Momenten…

2024 met technische ontwikkelingen zero emission veeg/zuigwagens, BEV en Hydrogen, beide technieken zijn er voor specifiek gebruik

Ook in 2024 is VCE er voor u, met de kunststof opbouwen van EcoTrommel en natuurlijk als adviseur voor veeg/zuigwagens en wegdekreinigers

Adviseur voor EcoTrommel, de fabrikant van kunststof veegvuil opbouwen, op maat voor u gemaakt in Nederland én voor truck gemonteerde veeg/zuigwagens en wegdekreinigers.

RDD 2023

Dé beurs voor iedereen die werkt in de straatreiniging, 7-8 juni Flevonice Biddinghuizen, zien we u daar?

GreenMachines met nieuwe modellen en EcoTrommel met een diverse innovatieve inzamelsystemen, en natuurlijk Brock truckgemonteerde veeg/zuigopbouwen!

2023 wordt een mooi jaar?

Een bijzonder 2023 wensen wij u toe, met goede zaken en in goede gezondheid en gemoedsrust.

Veeg/zuigwagens en VCE een ideale combinatie, van super compact tot truckgemonteerd, in nauwe samenwerking met GeesinkNorba, meer weten? Mail of bel met Marcel

Waterstof veegmachine NU in Amsterdam de weg op!

Vanaf vandaag 16 juni 2021 kunnen bewoners en bezoekers van Amsterdam de GreenMachines GM500H2 Hydrogen veegmachine tegen komen. De eerste waterstof aangedreven veegmachine die wordt ingezet om op een heel schone manier het veegwerk te doen in winkelcentra, parken, enz. Wisselflessen met waterstof bieden de mogelijkheid om overal te vegen, ook als er geen tankstation in de buurt is en dat is ideaal voor een veegmachine die max. 25km/h kan rijden en in het centrum van dorpen en steden veegt. Meer weten? Mail of bel met Marcel.

GreenMachines GM500H2 Hydrogen leverbaar vanaf nu!

Nu stappen we een nieuwe tijd binnen, de tijd van waterstof een reinigingsvoertuigen. OEM leverbaar, de GreenMachines straatveegmachine GM500H2 Hydrogen, lichter van gewicht, bruikbare actieradius, stil en heel duurzaam: klein beetje waterdamp uit de uitlaat.

Diverse steden in Nederland zetten nu de stap om in de praktijk te ervaren wat de voordelen zijn als de veegmachine in de binnenstad zijn werk doet, ook meer weten wat waterstof voor u kan betekenen?

Webinar: Dit is waterstof

Incidentbestrijding bij waterstof en waterstofbus

Minister Wiebes licht kabinetsvisie rond waterstof toe

Op maandag 30 maart informeerde Nederlands minister van Economische Zaken en Klimaat Eric Wiebes de Tweede Kamer met zijn Kabinetsvisie waterstof. In dit document wordt het potentieel van waterstof in de Nederlandse energietransitie op diverse vlakken geduid. De kabinetsvisie toont aan dat het Nederland menens is met de waterstofambities. Het document zet de lijnen voor een beleidskader uit en wil vertrouwen creëren voor diverse spelers om aan de slag te gaan met waterstof in afwachting van het nationaal waterstofprogramma.

Om te komen tot een duurzame waterstofketen in Nederland wordt de nadruk gelegd op samenwerking tussen bedrijven, clusters, lokale overheden, buurlanden, Europa en zelfs de wereld. WaterstofNet doet reeds tien jaar aan grensoverschrijdende samenwerking tussen Vlaanderen en Nederland. Op mobiliteitsvlak wordt werk gemaakt van een uitrol van waterstoftankinfrastructuur binnen de Benelux en ook op vlak van heavy duty (vrachtwagens, bussen, vuilniswagens, …) lopen er gezamenlijke projecten. WaterstofNet neemt ook de coördinerende rol op zich binnen het waterstof IPCEI-project Green Octopus om een fysische waterstof-corridor ‘Vlaanderen-Nederland’ te realiseren. Deze activiteiten sluiten naadloos aan bij de geformuleerde ambities in de Kabinetsvisie.

WaterstofNet verwelkomt dan ook deze Nederlandse ambities en biedt zich aan als partner om deze mee te realiseren. In het nationaal waterstofprogramma vanaf 2021 hopen we de Vlaams-Nederlandse waterstofsamenwerking te kunnen verankeren.

Lees het originele artikel:

https://www.waterstofnet.eu/nl/nieuws/minister-wiebes-licht-kabinetsvisie-rond-waterstof-toe

Kabinet trekt portemonnee voor stimuleren van transportinnovaties

Kabinet trekt portemonnee voor stimuleren van transportinnovaties: via tankpro.nl

https://www.tankpro.nl/ondernemen/2020/01/03/kabinet-trekt-portemonnee-voor-stimuleren-van-transportinnovaties/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Nieuwsbrief%20week%202020-02
Pagina 1 van 3123