Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin

Over Van Campen Ecotechniek BV

Van Campen Ecotechniek B.V.

Van Campen Ecotechniek B.V. in Leusden is al een aantal jaren actief als leverancier van veeg/zuigwagens in de reinigingsbranche.

Super compacte, volledig elektrische straatveegmachines van GreenMachines en de op een truckchassis gemonteerde veeg/zuigwagens van het Duitse merk Brock Kehrtechnik uit Bochum.

Innovatieve bedrijven die duurzame- en kwalitatief hoogstaande producten ontwikkelen en bouwen. Aandacht voor het milieu wordt constant als meetpunt meegenomen bij het ontwikkelen van nieuwe specificaties: stil in gebruik, minimale stofuitsoot PM10 of lager en zuinig met energie.

GreenMachines met Zero Emission veegmachines al vele jaren marktleider en de waterstof aangedreven versie laat zien dat er serieus werk is gemaakt van de ambities.

Daarnaast bieden wij ook aan de EcoTrommel kunststof opbouwen, een uniek Nederlands product dat binnen een paar jaar zijn bestaansrecht heeft bewezen bij het inzamelen van zwerfvuil en het legen van prullenbakken. Zo logisch om juist kunststof te gebruiken voor dit type werkzaamheden.

Voor service en een passend advies bij aankoop met alle technische aspecten die daarmee te maken hebben, kunt u bij ons terecht. De ondersteuning eindigt niet na de aankoop, want deze is er ook als er vraag is naar service of reparatie. Burtec BV uit Nieuwegein voor de veeg/zuigwagens en Tennant en Spijkstaal uit Hoogvliet voor GreenMachines

Comments are closed.